Temassız Hizmet nedir?

Oytun Yüksel 30/07/2020 12:10

2019 sonlarına doğru ortaya çıkan, bizim ise ocak ayından sonra yavaş yavaş duymaya başladığımız Covid-19 adı verilen koronavirüs, tüm dünya gibi bizide etkisi altına aldı. Bu süreçte, iş yapış şeklimiz de dahil olmak üzere, hayatın olağan akışında olan bir çok davranışlarımızı değiştirmemiz gerekti.

Koronavirüs için önlem alındı mı?

Buhizmet olarak, içinde bulunduğumuz sektör dolayısıyla, biz de bu süreçten oldukça etkilendik. Ancak durumdan şikayetçi olmak yerine, nasıl çözümler üretebiliriz, verdiğimiz hizmetleri nasıl daha güvenli sunabiliriz diye düşündük. Ve bunun sonucunda Türkiye'de ilk defa bizim ürettiğimiz bir kavram olan "Temassız Hizmet" kavramını ortaya çıkardık.

Bizden aldığınız tüm hizmetlerde, "Temassız Hizmet" anlayışıyla hareket edilmekte. Belirlediğimiz önlemlere tüm hizmet verenlerimiz harfiyen uymakta. Bu önlemler, hem hizmet alan müşterilerimizi, hemde hizmet veren profesyonellerimizi korumak için.

Peki nedir bu Temassız Hizmet?

Temassız hizmet, aslında çok temel bir kavramı baz alıyor: Mesafe. Verdiğimiz hizmetlere göz attığınızda, aslında temizlik kavramının zaten merkezde olduğunu görürsünüz. Dolayısıyla temizlik adına, işi gereği sürekli dezenfektan etkisi olan malzemelerle çalışan profesyonellerimizin yapması gereken ekstra bir önlem yok gibi gözüküyor. Ancak mesafe kavramı önemli. Her ne kadar, hizmet verildiği sırada çoğunlukla mesafe korunuyor olsa da, bazen bunun atlanabildiği de bir gerçek. Ancak verdiğimiz eğitimler ve aldığımız önlemlerle bunu artık sıfıra indirmeyi hedefliyoruz. Tabii mesafeyi korumak tek kişilik bir eylem değil, hizmet alan müşterilerimizden de mesafesini korumasını bekliyoruz. Böylece hem hizmet alan müşterilerimiz, hem hizmet veren profesyonellerimiz kendini daha güvende hissedecek.

Hizmet alanlar evini tanıtırken, ödeme yaparken ne yapacak?

Hizmet veren profesyonele evinizi tanıtırken maske takmanızı bekliyoruz. Keza hizmet verenlere de bu tavsiyeyi veriyoruz. Ödeme aşaması ise, artık tamamen çevrimiçi kanallardan yürütülüyor. Hizmet verene bu süreçte elden ödeme yapılması, bahşiş verilmesi vb. işlemleri kesinlikle önermiyoruz. Tüm ödemelerinizi Buhizmet üzerinden kredi kartı ile peşin fiyatına 6 taksitle veya havale/EFT ile yapabilirsiniz.

Önlemlere uyalım, virüsü yenelim Türkiye. Birlikte başarabiliriz!

Whatsapp Destek Hattı